Kommersiell Städning

Städning av Butiker, Gallerior, Restauranger & Kontor
Fönsterputsning
Trappstädning
Snöborttagning
Strip & Waxing Golvrengöring
Rengöring efter konstruktion

Bostadsstädning

Städning av Hem & Lägenheter
Fönsterputsning
Matt-rengöring
Snöborttagning
Rengöring av hårda ytor

Elektrostatisk Desinfektion

Hem & Lägenheter
Butiker, Gallerior, Restauranger & Kontor

Moving Cleaning

Om oss

Vi är baserade i Malmö och levererar städtjänster runt om i staden.

Miljövänlighet är kärnan i vår verksamhet. Vi gör allt för att säkerställa att vi minimerar våra miljöavtryck, det är därför vi går den extra milen när vi arbetar för våra kunder för att skydda miljön genom att erbjuda våra tjänster med de bästa ekologiska produkterna och hållbara produkterna på marknaden.

Värderingar

Vi strävar efter att upprätthålla högsta standard när vi levererar våra tjänster.

Vårt tillvägagångssätt är centrerat kring att berika kundernas liv. Vi använder de bästa produkterna som är miljövänliga och inte skadar dem som kommer i kontakt med dem och miljön.

Vi är specialiserade på städning oavsett vad eller var uppgiften är och hur komplex eller tidsberoende den är. För oss är det viktigt att vi lever upp till alla krav och förväntningar som din professionella leverantör och dessutom är vi alltid måna om att arbeta från hjärtat för att leverera bästa resultat.

Här är några frågor du kan ha

RUT-avdrag?

Både privatpersoner och organisationer kan dra nytta av RUT-avdrag. Du kan fråga Skatteverket vad som exakt gäller för dig.

Akutstädning?

Vi är öppna för alla typer av städuppgifter oavsett typ, storlek, tid eller nödsituation. Kontakta oss utan tvekan.

Är ni ett lagligt registrerat företag?

Ja, vi är registrerade i Sverige som privataktiebolag under namnet Gilbert Ecological Cleaning AB med organisationsnummer 556933-9335.

Är produkterna allergivänliga?

Vi använder godkända produkter och kan ordna särskild typ av rengöringshantering, så att vi kan leva upp till vård- eller sterila önskningar som måste respekteras.

Finns det garanti för tillfredsställelse?

Vi erbjuder städning som uppfyller din förfrågan, och om du på något sätt fortfarande inte är nöjd med en rimlig orsak, kommer vi att förbättra eventuella misstag utan att debitera dig enligt vår garantipolicy. Så ja, du har garanti när du väljer oss som din leverantör.Varför Välja Oss

Vi tror på att respektera olika hem, lokaler, möbler och material.

På så sätt skapar vi en trygghet för kunderna att vi arbetar med omsorg och känsla för detaljer. Vårt mål är att vara mer än ett städföretag för våra kunder och vårt samhälle. Vi vill möta alla våra kunders behov och samtidigt öka medvetenheten om vårt klimat på vår resa mot en bättre morgondag.

100%

Yrkesmässighet

100%

Kundnöjdhet

100%

Miljövänlighet

Våra Klienter

Vi har precis använt deras städservice och vi är riktigt nöjda med städningen av vårt kontor. Allt jag förväntade mig och mer! Jag kan verkligen rekommendera Gilbert Ecological Cleaning till alla hem- eller kontorsägare.

Mariyah Danielsson

Jag kan varmt rekommendera Gilbert Ecological Cleaning. Det är underbart skönt att varannan vecka komma hem från jobbet till en nystädad lägenhet, en lyx som jag gärna unnar mig. Dessutom efter att ha testat andra städbolag så känns hemmet ovanligt fräscht och det doftar fantastiskt gott av de ekologiska produkterna.

Lisa-Lotte Carlsten

Känslan av att komma hem varje torsdag efter jobbet och öppna dörren till ett nystädat hem är obeskrivlig. Tack, Gilbert Ekologisk Städning, du gör livet lättare för 2-barnsmamman med din vanliga hemstädning. Bra service, hög kvalitet och överkomliga priser! Kan varmt rekommendera att du gör det dagligen.

Anonym

Vi är mycket glada över att samarbeta med ditt företag. Litana Scandinavia är nöjda med tjänsterna från Gilbert Ecological Cleaning AB.

Alina Ukrainets
Litana Scandinavia AB
Kontakta Oss

Vi vill gärna höra från dig.

m2: 0

Vår adress:

Hyllie Vattenparksgata 36B - 215 34 Malmö Sweden

Maila för information:

info@gilbert-cleaning.se
ericclarke@gilbert-cleaning.se

Ring oss:

+46 707 877 536
SV